Teknikeren

Christian er uddannet elektronikfagtekniker hos DSB Vedligehold i 2010. Han har en forkærlighed for digital elektronik og prototyper.
Diagram tegning, simulering, analyse og printudlæg er hans fortrukne elektronik-arbejder.
Fejlfinding på komponent-niveau er en naturlig del af hans hverdag, samt analyse af sammensætninger på blok-niveau.
Han programmerer C/C++ til microcontrollere, lidt Java til Android og lidt Batch til hus-behov.
Efter uddannelsen har han været i forskellige virksomheder, fra reparation og vedligehold, til medico-teknisk værksted og herfra videre til R&D, som udviklingstekniker.

“Som tekniker hos DSB har jeg beskæftiget mig med reparation af elektronik i alle aldre. Fra helt gamle convertere, styringer og små-elektronik, helt op til moderne invertere i kW-klassen.
Som Medico-tekniker har jeg reparareret og serviceret medico-teknisk udstyr, herunder dialyse-maskiner og vandbehandling hertil.
Var i en årrække R&D Eletronics Engineer inden for HVAC, hvor jeg analyserede aktuatorer, styringer, testede disse og fejlfandt på kunders styringer – Herunder supporterede kunder, der havde fejl/problemer.
I dag er jeg hos en virksomhed, hvor jeg agerer bindeled mellem design-ingeniører og test-afdelingen. Ved bindeled forstås at jeg supporterer tests, hvis disse skulle være fejlbehæftede, hvad enten der er maskinelle eller menneskelige.
I denne funktion er det mit ansvar at test-afdelingen tester korrekt og fejlfrit. Ydermere laver mindre optimeringsprogrammer, hvor manuelt arbejde automatiseres, hvorved færre fejl kan opstå.

Når jeg ikke arbejder, har jeg som regel et projekt, som gerne omhandler elektronik eller teknik generelt.”